Jdi na obsah Jdi na menu
 


Receptíky pro začátečníky

Příspěvky

Ta s tím česénkem

5. 6. 2008

Jednou řekl kamarád číšníkovi, který nám přišel zúčtovat večeři a těch pár pivínek "já měl tu políuku - tu s tím česénkem" a hláška se už zažila v našem rodinném slovníku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 1

Zapečené brambory

23. 4. 2008

Zapečené brambory jsou rychlá  a jednoduchá mňamka, kterou zvládnou i naprosté začátečnice. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 2

Masíčko s dušeným mrkefem

16. 4. 2008

Při vzpomínce na školkovou a školní dušenou mrkev z let 70-80tých se mi dělalo vždy lehce těžce blivno. Až do doby, než jsem se pokusila udělat tu svoji. Kupodivu to jedí i děti i manžel a moc si pochutnávají. Ještě teď se směju Terezčině hlášce "maminko, já bych chtěla to dobrý masíčko, to s tím mrkefem"

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 3

Ovocné knedle, co jsou hnedle.

14. 4. 2008

ObrazekOddělíme si kus těsta a uděláme z něj tlustou žížalu - tu dělala Bára, já dělala normální válec :-) , který si nakrájíme na stejně velké kousky. Každý kousek vytáhneme, vložíme a zabalíme do něj umyté okapané ovoce.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 5

Cmunda

7. 3. 2008

Teď je na ní akorát doba. Brambory mají spoustu škrobu a cmundičky jsou jedna báseň.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 0

Kynuté houskové knedlíky

7. 3. 2008

Zase od oka, ale to zvládnete!!!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 0

Bramborové knedlíky

4. 3. 2008

Naučila mě je moje maminka a pro mě jsou to ty NEJ.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 1

Kynuťáky, blbouni, prostě knedlíky.

31. 7. 2007

Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 3

Lečo

16. 5. 2007

ObrazekUž mi chybí skleník plný rajčat a paprik. Vzít košík, natrhat si a uvařit "z vlastních zdrojů".

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 2

Máslová jíška

13. 5. 2007

ObrazekJíšku si můžeme připravit světlou na bílé omáčky nebo tmavou na tmavé omáčky. Když ji máme přelijeme si ji na talířek, aby se nám již dále na rozpáleném rendlíku nepřipalovala.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Receptíky pro začátečníky | Komentářů: 5


 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA