Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skopičiny

Příspěvky

Rizoto z jehněčího

20. 6. 2007

Na to se nejlépe hodí tučnější žebírka, kterých se na ovci sejde opravdu dost a pečené to už nikdo nechce.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Skopičiny | Komentářů: 0

Křehká jehněčí pečeně

20. 6. 2007

Mátě větší kus hřbetu, nebo kýty? Tak tento recept je právě pro vás.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Skopičiny | Komentářů: 2

Jehněčí čevaby

20. 6. 2007

Na tento recept se zužitkují drobnější kousky masa, které nám zůstanou po porcování a vykosťování větších kusů.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Skopičiny | Komentářů: 0

Jehněčí kotletky

20. 6. 2007

Výborný recept. Naložíte si do ledničky krabičku kotletek a pak jen chodíte a prsk prsk a je uvařeno.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Skopičiny | Komentářů: 0
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA