Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jehněčí kotletky

20. 6. 2007

Potřebujeme:

Nasekáte si kopec kotletek i s kostí.

Opatrně naklepete (jen dvě klepnutí z každé strany).

Osolíte.

Potřete česnekem.

Proložíte lístky rozmarýnu (přiměřeně, hodně voní) a tymiánu.

Nakonec zalijete olejem a promatláte.

Nejlepší je nechat to den, dva uležet v ledničce.

Pořádně zavřené a zabalené fólií, aby česnek všechno nezamořil.

Po rozležení zahřejeme pánev, vezmeme masíčko a krátce a z prudka opékáme z obou stran (pozor na česnek, aby nezhořkl). Nesmíme moc usušit, aby to nebylo jako dřevo. Lepší je méně a pak dát na pár minutek dojít do teplé trouby.

Jíme se zeleninou a novými brambůrky.

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář