Jdi na obsah Jdi na menu
 


Křehká jehněčí pečeně

20. 6. 2007

Maso očístíme od blan a tuku.

Pořádně osolíme - sůl zamačkáváme dovnitř do masa.

Vezmeme velký bílý jogurt a maso jím potřeme ze všech stran.

Dáme přes noc uležet do ledničky.

Druhý den maso vyndáme, papírovými utěrkami setřeme jogurt, polijeme rozehřátým máslem, posypeme kmínem a při 180 st. pečeme do měkka a dozlatova. Nejdřív přiklopené a poslední půl hodinku trošku zvýšíme teplo a zapracujeme na kůrčičce. Podle potřeby malinko podléváme.

Nej je s bramborovou kaší a brusinkovým kompotem.

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Masíko

(Evča-admin, 28. 6. 2007 13:51)

Ivčo, máme pár kilometrů od Tábora pána, co chová na louce za chalupou ovečky. Je to nějaká celoročně se množící odrůda. On je řezník, tak nám maso odborně nachystá. Musíme mu zase cinkout, letos jsme ještě nebrali.

dobrota

(Iva, 28. 6. 2007 13:45)

tak tohleto já taky můžu, hned po těch kotletkách ,ale Evo řekni mi teď kde kupuješ v Táboře jehněčí

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA