Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těstoviny s tuňákem

29. 1. 2007

Jak jsem psala v upoutávce - je to takové "rychlojídlo".

Vařím ho ráda na dovolené, kde si jen přikoupím čerstvá rajčata.

Potřebujeme:

Olej (u mě jak jinak než olivák - z něj dělám snad vše, kromě palačinek a pečení buchet)

Plechovku tuňáka

Rajčata

Grilovací koření a trošku sójovky (já vím, odpůrkyně glutamanové soli mě uškrtěj - takže pro ně: sůl a sladká paprika)

Česnek

Těstoviny - ty si rovnou dáme vařit a zatím...:

- na oleji omrskneme kousky tuňáka z plechovky,

- přihodíme na kostky rozkrájená rajčata, necháme prohřát, ale aby se nám moc nerozvařila,

- lehce zaprášíme grilovacím kořením, kápnem trošku sójovky (pro ostatní osolíme a zaprášíme sladkou paprikou),

- přidáme česnek a směs pak vmícháme do těstovin, které se nám zatím uvařily.

Komu zbyde čas nebo dvě volné ruce, může si na to nastrouhat sýr.

Dobrou chuť.

Lucka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bio sojovka

(tzetze, 26. 10. 2007 16:57)

Ahojky,

myslím že problém s glutamanem vyřeší bio sojová omáčka a rozdíl v chuti od normální není

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA