Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pečené brambory a tzatziky

22. 4. 2008

Měli nové brambory, mňam!!!

Rodina marně hledala maso, mamka si udělala svojí lahůdku!

Já si pochutnala, oni remcali a chodili do ledničky na salám :-(

 

Nové brambory umyjeme a uvaříme ve slupce do skoro měkka.

Rozehřejeme troubu na 200.

Vymažeme pekáč olejem, na něj nandáme horké brambory ve slupce, lžící je rozplácneme, osolíme hrubou solí a dáme dokřupava upéci /30 min./

Jíme s tzatziky - nastrouhat okurku, vymačkat, smíchat s jogurtem, tvarohem, česnekem, solí, koprem.

Je to stráááášně moc jedlé a dobré. Děti s drahoušem tvrdí opak :-) Maso je maso.

 

Zkuste to a uvidíte.

 

Evča

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

skvěléééé

(Monča, 18. 1. 2009 2:12)

Tohle jídlo je úúúúúžasné,dělám si ho také.Jelikož se ale snažím zhubnout teď,tak tzatziky připravuji pouze okurky,tvarohu,kopru a soli a česnekem.zkrátka vynechávám jogurt.brambory peču v alobalu,trošku vykrojím a plním je tzatzikami.jídlo je dietní a úžasné na snídani :-)

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA