Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pánev plná dobroty

4. 3. 2007

Vezmeme hrnec a uvaříme v něm půl sáčku libovolných těstovin (já měla velké roury).

Mezitím si na velké teflonové pánvi (na 2 lžících oleje) opečeme dozlatova na nudličky nakrájenou vepřovou krkovičku

(250 g, osolenou a obalenou v hladké mouce).

Když je masíčko už téměž hotové, přidáme žampiony (5 ks.) nakrájené na plátky a chvilku opékáme. Posypeme sušenou nebo čerstvou bazalkou a ještě trošku osolíme.

Nakrájíme 3 velká rajčata na kostičky, scedíme uvařené těstoviny a dáme k ostatnímu do pánve a odstavíme z ohně.

Polijeme 4 lžícemi Hellmann´s dresingu - Francouzský a zamícháme.

 

 

Navrch pořádně posypeme strouhaným sýrem a v pánvi neseme na stůl.

 

O poslední zbytky jsme se div nepoprali :-)

 

Evča

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA