Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pstruh po mlynářsku

8. 5. 2007

Potřebujeme:

Obrazek3 pěkné pstruhy

citron

sůl

hladkou mouku

olej

máslo

- ryby vykucháme a nožem odrbeme drobné šupinky

- nasolíme

- ocitroníme

- obalíme v hladké mouce

- na pánvi rozehřejeme olej - půl cm na výšku

- ryby vložíme do oleje a na mírném ohni opékáme

- po 5 min. otočíme a přidáme pěkný kousek másla

- ještě postavíme rybu na zádíčka a opečeme i tam

- vyndáme na talíř, posypeme zelenou petrželkou a s kouskem citronu neseme na stůl

- jíme s chlebíkem nebo bramborami

Obrazek

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA