Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máslo

6. 12. 2006

V záchvatu BIO jsem koupila na zkoušku Bio máslo z Belgie - v Delvitě. Drahé jako blázen, tak jsem čekala něco luxusního, nevídaného, nečekaně dobrého.

Zbytečně. Máslo bylo sice krásně žluté, ale to bylo poslední plus. Chutnalo po sýru a vůbec nevonělo jako máslo. Šlo do buchet.

Jako Jihočech - patriot, kupuji naše Jihočeské máslo z Madety. Je pro mě č.1.

V testu časopise o vaření vyšlo toto máslo opravdu výborně. Krásně voní, je žluté, nemá v sobě moc syrovátky a já, zaměstnanec v záloze z Madety, vím, jak se to dobré máslíčko dělá a dám za něj ruku o ohně

:-)).

Z čeho pečete vy?

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji a zdravím!

(Evča-admin, 25. 3. 2008 18:52)

Ahojky jihočeško Renatko!
Děkuji za komentík a jsem ráda,že si rozumíme

re: máslo

(Renata Pfauserová, 25. 3. 2008 17:44)

Souhlasím s tebou Evčo,Madeta je nej.A Apetit je taky nej:-)S pozdravem jihočeška Renata

:-)))

(Vlastakucharova, 9. 12. 2006 11:25)

Z čeho peču? Z ničeho máme babičku :-)))A ted vážně většinou z másla a taky papkáme Madetu.

tak,tak

(terka, 9. 12. 2006 11:16)

No je to pravda,já mám taky nejraději Madetu Jihočeský,kolikrát koupím máslo které se drolí a nejde ani namazat:(((

To je pravda

(Lucka, 8. 12. 2006 9:21)

Já jsem na to už taky přišla. A taky na to, že ne každé máslo, které se krčí v regále a snaží se tvářit sebevědomě se zrovna vidělo s mlékem. Pokaždé kontroluju údaje o použitých surovinách a množství tuku. Divily by jste se, jaké se najdou rozdíly.

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA