Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční hrášková polévka

12. 12. 2008

Potřebujeme:

Obrazek

- vývar (půl litru) Já vařila z hovězí kližky.

- 200 g mraženého jemného hrášku

- deci mléka

- lžíce hl. mouky

- lžíce másla

- troška podravky na dochucení

..................

Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, zalijeme po částech studeným vývarem, šleháme metličkou, přidáme hrášek a deset minut vaříme. Zalijeme mlékem, rozmixujeme ponorákem. Přecedíme přes hustý cedník, ještě trošku propasírujeme. Dochutíme podravkou.

Podáváme s opečeno houstičkou.

Dobrou chuť přeje Evča!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA