Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokachnělé kuře na zelí

6. 5. 2007

Potřebujeme 6 kuřecích stehen, půl kila kysaného zelí - když je moc kyselé, tak lehce propláchnout na cedníku.

Dát do težkého, nejlépe litěného pekáče:

- na dno zelí - posypat lžící cukru, pokmínovat, na to dát osolená a okmnínovaná stehna, kůžičku ze špeku a zalít hrnkem sladkého černého piva 10 st. - není tolik hořké.

Přiklopit a pomalu péci dozlatova. V průběhu pečení polévat šťávičkou.

Jíst s bosáky.

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

recept

(kalatova@solidline.cz, 13. 3. 2008 16:46)

Pro Marušku - bosáky

(Evča-admin, 25. 8. 2007 11:24)

Maruško, bosáky jsou knedlíky ze syrových brambor, vajíčka, mouka a příp. rohlíků.
Jsem z Jižních Čech, tak je možná vaříte také, ale říkáte jim jinak :-)
Zapátrej tady po receptíkách a najdeš na ně recept i s fotečkami.
E.

bosáky?!

(Maruška, 24. 8. 2007 12:43)

Prosím, co jsou to bosáky?

Ty rychlíku

(Lucka (admin), 6. 5. 2007 19:08)

Ahoj Evi,
ty jsi ale rychlík.
Já ti napíšu, jak nás dnes tchýně hostí kuřetem ala kachna a že tam dává zelí, černý pivo a kachní sádlo a než se najíme, tak ty vymrskneš receptík...
Hmmm.... ale bylo to vynikající.
Ještě se těším na večeřku - budu mít křupavoučký saláteček ze zahrádky.

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA