Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuřecí řízeček s máslem

29. 3. 2007

Potřebujeme:

4 kuřecí prsíčka

4 plátky másla

vajíčko

hladká mouka

strouhanka

olej

sůl

Vezmeme prsíčka a opatrně do nich vyřízneme malou kapsičku. Do té dáme plátek másla.

Paličkou okraj sklepneme a ještě jemně poklepáme z obou stran prsíčka.

Osolíme, obalíme v mouce, vajíčku, strouhance - klasický řízek a smažíme pozvolna do zlatova.

Vynikající s bramborovou kaší a jablíčkovým kompotem.

Evča

PS: Když zakrojíte do řízečku a teplé máslo vyteče, tak je to opravdu veliká dobrota. Maso je nádherně šťavnaté a měkké.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kyjev

(Irena, 10. 9. 2007 20:29)

Tohle dělám z kotlety, měla by být s kostí a uprostřed naříznutá kapsička. Říká se tomu Kyjevský řízek ... taky výborné. Zkusím i kuřecí :o)

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA