Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuře z ranče

29. 11. 2006

Na kuře z ranče potřebujeme:

Obrazekkilo kuřecích stehýnek (bambulek)

litr podmáslí

hladká mouka

paprika (koření)

sůl

Vegetol

Kuřecí stehýnka dáme do mísy, zalijeme podmáslím a na pár hodin přestěhujeme do ledničky, aby se pěkně rozleželo a zkřehlo.

Když už hlady šilháme, tak maso vylovíme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme a obalíme v hladké mouce smíchané se lžičkou papriky. Smažíme ve vysoké vrstvě oleje, pěkně pomaloučku, aby se nám koko propeklo i u kosti.

Nejvíc nám chutná s pořádnou mísou šopáku a křupavým chlebem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komentář - 30.11.06 - 14:14

(Admin - Lucka, 30. 11. 2006 15:42)

Simas
mňam
Jenom to čtu a už mám na to chuť. Budu to muset vyzkoušet a pak dám vědět. Děkuju za dobrej tip, Pa pa Simas

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA