Kuře z ranče
Na kuře z ranče potřebujeme:
kilo kuřecích stehýnek (bambulek)
litr podmáslí
hladká mouka
paprika (koření)
sůl
Vegetol
Kuřecí stehýnka dáme do mísy, zalijeme podmáslím a na pár hodin přestěhujeme do ledničky, aby se pěkně rozleželo a zkřehlo.
Když už hlady šilháme, tak maso vylovíme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme a obalíme v hladké mouce smíchané se lžičkou papriky. Smažíme ve vysoké vrstvě oleje, pěkně pomaloučku, aby se nám koko propeklo i u kosti.
Nejvíc nám chutná s pořádnou mísou šopáku a křupavým chlebem.
Komentáře
Přehled komentářů
Simas
mňam
Jenom to čtu a už mám na to chuť. Budu to muset vyzkoušet a pak dám vědět. Děkuju za dobrej tip, Pa pa Simas
Komentář - 30.11.06 - 14:14
(Admin - Lucka, 30. 11. 2006 15:42)