Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilovaná brka po čínsku

2. 3. 2008

Moc velká dobrota, můžete je mít několik dní naložená v ledničce a ubírat podle chuti a potřeby. A že to je nějaké černé? Nebojte, to je sójovkou :-)

Obrazek

Potřebujeme:

kilo kuřecích křidýlek

šťávu z půlky citronu

2 pol. lžíce medu

4 pol. lžíce sojové omáčky

2 lžíce oleje

1 lžíce koření na čínu

- všechny suroviny smícháme a brka jimi omatláme. Necháme min. 2 hodiny uležet, ideální je přes noc.

- pečeme na plechu s papírem při 180 st. horkovzduchu 20 minut.

- obracíme a kontrolujeme, aby se nám nepřipálily

- jíme s horou salátu a pečivem

Obrazek

Dobrou chuť přeje Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA