Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bylinkové kuřátko - NOVĚ

16. 5. 2007

Potřebujeme:

(pro 4 velké lidi)

kuřeObrazek

sůl

olej

citronová šťáva

česnek (chceme-li pikantnější)

kytička zelených bylinek (bazalka, petrželka, dobromysl, pažitka)

Kuře omyjeme, osušíme, osolíme zevnitř i zvenku, potřeme citronovou štávou.

Do břišní dutiny dáme svazek bylinek.

Obrazek

Pomatláme olejem a posadíme do menšího pekáčku, povrch kuřátka můžeme ještě posypat sušenými bylinkami (bazalka, dobromysl) a kolem poklademe na plátky nakrájený česnek.

Malinko podlijeme a pečeme při 200 st. půl hodiny a pak při 180 do zlatova.

Obrazek

My to jíme s pečenými brambůrkami a zeleninovým salátem.

Obrazek

Dobrou chuť

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA