Chlapácké hovězí plátky
Potřebujeme:
4 plátky hovězí kýty nebo roštěnky
ostravská klobása
1 ks. - oloupat
kyselá okurka 1 ks.
mrazený hrášek
4 lžíce
cibule malá
kečup 3 lžíce
rajčata 2 ks.
paprika slovenská 1 ks.
olej
sůl
trošku pepře
hladká mouka (3 lžíce)
- maso naklepeme, osolíme, trošku popepříme, obalíme v mouce a na oleji opečeme z obou stran
- přidáme nakrájenou cibuli, zamícháme
- přisypeme nakrájenou klobásu, okurku, papriku, rajčata a hrášek (ten nekrájíme :-))
- podlijeme vodou a kečupem a pomalu dusíme doměkka
- jíme s rýží a hodně posypané sýrem
Dobrou chuť přeje Evča
recept
(gabinal@allstar.cz, 15. 8. 2007 15:09)