Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linecké od Evči

10. 12. 2006

Obrazek

Na těsto potřebujeme:

250 g hladké mouky dvounulky

60 g moučkového cukru

140 g másla

2 žloutky

1 lžíce mléka

- uhňácáme, dáme na noc do ledničky, pak při pokojové teplotě necháme povolit. Vyvalujeme mezi dvěma fóliemi a na plechu vyloženém papírem pěčeme do růžova při 190 st.

Slepujeme rybízovým rosolem.

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zlepšovák

(Hanka (kleis1), 6. 12. 2007 22:06)

Ahoj Evi, četla jsem tvůj recept na linecké. My ho s mamkou děláme stejně jen přidáváme kůru z jendoho citrónu a šťávu z půl citrónu a na špičku nože skořici a je to mňamka. H.

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA