Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špízy na ohníčku

10. 5. 2007

Potřebujeme:

Obrazek

vepřovou krkovičku

cibuli

anglickou slaninu a šunku v celku

olej

sůl

příp. oblíbené grilovací koření

bambusové špejle - lépe odolávají ohni

- masíčko nakrájíme na větší kostky a lehce osolíme

- šunku a anglickou slaninu taktéž, ale nesolíme

- cibuli oloupeme a na výšku 2x překrojíme

- rozdělíme na lupínky

- střídavě napichujeme na špejli

- necháme v chladu hodinku odpočinout

- potřeme olejem a položíme na rošt na uhlíky

- na mírném žáru dozlatova opékáme

- nedávat na příliš velký žár, aby nedošlo ke kremaci

- jíme s hořčicí a chlebíkem, zapíjíme studeným pivkem

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA