Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maxi špíz na ohýnku

20. 5. 2008

Původní verze byla omotaná alobalem, ale vůbec se to nedělalo. Po půlhodině bylo maso ledové, tak jsem jej vymotala a hned to šlo lépe.

Obrazek

Potřebujeme:

masíčko - my měli vepřovou paneku a krkovičku

klobáska, buřtíky, uzené...prostě co je po ruce

hooodně cibule

kousek špeku

zelené kapie

koření - my měli Balkánské ražnici

a olej.

Maso nakrájíme na plátky a podle velikosti rožně překrojíme. Já dělala tak 5x5 cm.

Naložíme přes noc do koření spolu s cibulí na klínky a klobáskami a olejem.

Pak už zbývá jen napichovat  a opékat nad uhlíky do křupava (cca 45 minut).

Zapíjíme pivkem nebo vínkem. Je to velikánská dobrota a jak to voní.....

Evča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA